Velkommen!

Velkommen til fullservice bogholderi og regnskabshjælp

Vi kører et mindre bogføringsfirma, som varetager en række administrative og bogholdermæssige opgaver for små og mellemstore virksomheder:

  • Bogholderi: Bogføring, regnskab, moms, fakturering, kreditor-/debitorstyring, Lønadministration
  • Konsulentydelser: Opbygning af administrative processer og arbejdsgange, undervisning i bogføring
  • Regnskab: Udarbejdelse og indberetning af regnskab og skat for enkeltmandsvirksomheder og mindre selskaber.

Medlem af

HVORDAN FOREGÅR SAMARBEJDET?

Du sender bilagene til os digitalt igennem e-conomic eller ved at scanne dem ind i dropbox  -hvorefter vi bogfører det hele enten fra eget kontor eller fra din adresse. 

Vi har løbende kontakt, og du har enten selv eller igennem os adgang til hele dit bogholderi nemt og hurtigt via internettet med e-conomic.

Du kan til hver en tid se, hvilke fakturaer der er udstedt, hvem mangler at betale, hvor meget har du tjent til dato, få udskrevet balance, kontokort og meget mere.

Vi overholder naturligvis persondataforordningen og derfor bestræber vi os på at arbejde så digitalt som muligt, det sparer os tid og dig penge.

HVAD DU ELLERS KAN BRUGE OS TIL

Vi kan hjælpe med at få overført dit bogholderi fra et andet system til e-conomic og undervise dig i brugen af e-conomic eller generelle bogføringsprincipper. Vil du gerne selv stå for din bogføring, kan vi hjælpe dig med at få bogført op til i dag og med at få sat system i bogføringen, så du får et bedre overblik og kommer tættere på dit regnskab.

Vi kan hjælpe med spørgsmål omkring personlig skat, udfyldelse af selvangivelse og tilretning af forskudsregistrering

Hjælp til selskabsregnskaber og selskabsselvangivelser og meget andet

Bliv klar til håndtering af whistleblowerordning

Den nye lov forpligter offentlige og private arbejdsgivere med 50 eller flere ansatte til at indføre en whistleblowerordning, der kan gøre det muligt for ansatte at indberette interne overtrædelser.  
Private arbejdsgivere med 250 eller flere ansatte samt alle offentlige arbejdsgivere skal indføre en intern whistleblowerordning senest den 17. december 2021. Private arbejdsgivere med 50-249 ansatte kan vente med at indføre ordningen fra den 17. december 2023.

Hvilke overordnede krav gælder der til en whistleblowerordning?

En whistleblowerordning skal overholde en række krav og procedurer, herunder:

  • Ordningen skal udformes, etableres og drives på en måde, der sikrer fortrolighed og forhindrer uautoriseret adgang. Whistleblowerens identitet og andre oplysninger må normalt ikke videregives uden whistleblowerens samtykke
  • Whistlebloweren skal modtage en bekræftelse på modtagelse af indberetningen inden for syv dage efter modtagelsen heraf
  • Virksomheden er forpligtet til at følge omhyggeligt op på indberetninger
  • Whistlebloweren skal modtage feedback hurtigst muligt og ikke senere end tre måneder fra bekræftelsen af modtagelsen
  • Virksomheden skal yde vejledning til potentielle whistleblowere om mulighederne for at foretage indberetninger til ordningen samt indberetning til den eksterne whistleblowerordning.

Whistleblowersystem

For at kunne håndtere en whistleblowerordning, der lever op til ovenstående krav, vil det kræve et system, der kan sikre whistlebloweren 100% anonymitet. Der findes mange løsninger på markedet, men det vigtigste er, at systemet overholder alle krav til datasikkerhed og anonymitet. Hos Fries & Funder ApS anvender vi Karnov Whistleblower. Karnov Group har over 150 års erfaring med juridisk indhold og løsninger. Du kan læse mere om løsningen her: www.karnovgroup.dk/kwb.